Inspiration

På MigMera arbetar vi ständigt med att inspirera våra kunder och andra som kan vara intresserade av utveckling i arbetslivet. Inspireras gärna av några av våra uppdrag som vi presenterar under referenser och som vi uppdaterar kontinuerligt. Här lägger vi annars ut saker vi tror kan vara intressanta för dig i ditt yrkesliv.

 

Inspiration direkt från oss på MigMera!

Sommarens hetta känns nu rätt långt borta. Nu har solens ljus alltmer ersatts av led-lampor och levande ljus i vårt avlånga land. Inspiration skapas ofta i en gemenskap med andra. Mänskliga kontakter i arbetet som leder till en inspirerande känsla, bidrar till att klara av sin arbetsvardag på ett konstruktiv och positivt sätt oavsett årstid och väder. Det kan till och med leda till att längta till nästa arbetsdag. Om dessutom innehållet i arbetet känns meningsfullt utanför de egna behoven, är du sannolikt inne i en arbetssituation du kommer att minnas med glädje senare i livet!

Just uttrycket ”Känns meningsfullt” kan tolkas som att det bör finnas utrymme i vardagsrutinerna då du ger dig tid för egen reflektion och eftertanke omkring ”Vad och Hur” den känslan uppstår. Om du inte ger dig det utrymmet, ökar risken för att känslan försvinner och den blir svår att hitta igen.  

MigMera har som en del i sin målsättning med innehållet i MigMeras olika processer, att just sätta ord på och skapa medvetenhet om vad i arbetsvardagen som ger just den känslan. Det ska bli fullt med meningar som består av ord, för att det ska bli tydligt vad som gör arbetet Meningsfullt. Helst dag för dag 🙂

Fortsatt lycka till!

 

Tips från Coachen:

Undvik att vara förkyld på jobbet, inte bara för din egen kropps skull utan också för dina arbetsrelationer! Se länken nedan  🙂

https://ki.se/nyheter/hjarnan-upptacker-sjukdom-hos-andra-kort-efter-insjuknande

Övriga aktuella inspirationer vi vill dela med dig:

  • en utmanande, men också rolig och intressant stund om Millenie-generationen som arbetskraft.
  • en intressant och lärorik kort föreläsning om hur din hjärna alltid lär sig av nya intryck.