Inspiration

På MigMera arbetar vi ständigt med att inspirera våra kunder och andra som kan vara intresserade av utveckling i arbetslivet. Inspireras gärna av några av våra uppdrag som vi presenterar under referenser och som vi uppdaterar kontinuerligt. Här lägger vi annars ut saker vi tror kan vara intressanta för dig i ditt yrkesliv.

 

Inspiration direkt från oss på MigMera!

Hej, 

maj brukar vara en månad på året då allt ska göras (innan sommaren och semestrar), och dessutom hinna njuta av begynnande försommardagar. I år gäckar vädret oss att tro att vi är kvar i april, men kalendern rullar på. Naturen sätts lite på ”hold” genom svala nätter och drar ut på färgexplosionen i naturliga färger runt omkring oss. Svalkan gör också att arbetet kan kännas enklare och fokus kan behållas på det du vill bli klar med innan avkoppling med annat ska ta vid.

Tips från coachen:

Formulera gärna ett flertal moment i din arbetsvardag du gillar. Med mer tydlighet i din formulering omkring positiva vardagsmikro-moment i arbetet ökar också sannolikheten för att du ska må bra i ditt yrkesliv.   

 

Övriga aktuella inspirationer vi vill dela med dig:

  • en utmanande, men också rolig och intressant stund om Millenie-generationen som arbetskraft.
  • en intressant och lärorik kort föreläsning om hur din hjärna alltid lär sig av nya intryck.